Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit – Primaria Comunei Castelu

Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit

Anexa nr. 5T la procedură

Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit

COMUNA CASTELU

COMUNA CASTELU, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite, pentru proiectul „ÎNFIINȚARE REȚEA INTELIGENTĂ DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ÎN COMUNA CASTELU ȘI SATELE APARȚINĂTOARE, JUDEȚUL CONSTANȚA”, amplasat în sat Castelu, sat Nisipari, comuna Castelu, județul Constanța.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța, și la sediul titularului: COMUNA CASTELU, cu sediul în comuna Castelu, sat Castelu, str. Republicii, nr. 58, județul Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului, municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța, între orele 9-13, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Data publicării: 21.09.2023

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *