Plata taxelor şi impozitelor online prin Ghiseul.ro – Primaria Comunei Castelu

Plata taxelor şi impozitelor online prin Ghiseul.ro

Primăria Comunei Castelu anunță cetățenii că s-a finalizat integrarea cu Sistemul Național de Plăți Electronice iar toate sumele datorate, amenzile, taxele şi impozitele, de la persoane fizice vor putea fi plătite şi online, prin intermediul platformei “ghiseul.ro”.

Măsura luată simplifică relația dintre cetățean și stat și este benefică pentru toți cei care, în era digitalizării, nu vor să mai consume timp la ghișee, ci să rezolve toate acestea de acasă, pe internet, la orice oră doresc, cu câteva click-uri.

Portalul “ghișeul.ro” este operat de către Centrul Naţional pentru Managementul Societății Informaţionale, toate informațiile fiind transmise criptat și în deplină siguranță, iar platforma a fost dezvoltată de către Asociaţia de Plăţi Electronice din România (APERO), din care fac parte 34 de instituţii: 14 bănci, 2 organizaţii internaţionale de plată (Visa şi Mastercard), 6 furnizori de infrastructură şi outsourcing, 3 procesatori de card şi integratori de comerţ electronic, 2 companii telecom, 3 furnizori de aplicaţii, precum şi societatea de transfer de fonduri şi decontări Transfond.

Sunt doua metode prin care puteti obtine datele de logare pentru ghiseul.ro:

  1. Solicitare date de acces – la sediul Primăriei Comunei Castelu, judeţul Constanţa – biroul Proiecte.
  • Pentru activarea contului pe „ghișeul.ro”, doritorii se pot prezenta la primărie, de unde pot solitica date de acces (utilizator și parolă).

Documente necesare:

1) Cerere solicitare date acces (solicitați la Proiecte);

2) Copie act de identitate solicitant.

Online pe site-ul ghiseul.rofolosind cardul bancar

Metoda online de obținere a datelor de logare. Accesati sectiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro si parcurgeti etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”

Puteti solicita date de acces folosind cardul bancar în următoarele condiții:

• Titularul cardului trebuie să corespundă cu solicitantul datelor de acces

• Cardul trebuie să fie înrolat în sistemul 3DSecure la una dintre următoarele bănci: Banca Comercială Română, Banca Raiffeisen, BRD – Groupe Société Générale, AlphaBank, CEC Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Garanti Bank, Bancpost, Banca Românească, OTP Bank, Piraeus Bank, UniCredit Bank.

Solicitarea este gratuită – nu se va extrage nicio sumă din contul dvs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *