ÎN ATENȚIA BENEFICIARILOR DE TICHETE SOCIALE PE SUPORT ELECTRONIC PENTRU MESE CALDE – Primaria Comunei Castelu

ÎN ATENȚIA BENEFICIARILOR DE TICHETE SOCIALE PE SUPORT ELECTRONIC PENTRU MESE CALDE

Stimaţi cetăţeni ai comunei Castelu,

Vă aducem la cunoştinţă că Direcţia Implementare POAD din cadrul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene a demarat o campanie de creştere a gradului de utilizare a tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde acordare prin Schema Naţională de Sprijin pentru Persoanele Vârstnice şi pentru Persoanele fără adăpost. (S.N.S.P.V.P.A.)

Prima etapă a programului s-a derulat în perioada septembrie 2020-iunie 2021, pentru un număr de aproximativ 300.000 de beneficiari care au primit alocaţii lunare în suma de 180 de lei.

Veţi regăsi în conţinutul acestui anunţ o listă cu unităţile afiliate care acceptă tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde la care vă puteţi adresa pentru achiziţia de mese calde.

Dacă sunteţi beneficiarul direct acestui tip de card sau dacă aveţi o cunoştinţă care are acest card, dar care nu se poate deplasa la vreo unitate afiliată, vă rugăm respectuos să anunţaţi Primăria Castelu sau să găsiţi o soluţie prin care să veniţi în sprijinul acestor persoane vulnerabile.

Mulţumim!

Cu stimă,

Primar,

Anghel Nicolae

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *