Avand in vedere prevederile Ordonantei nr. 28/2008 si Normele tehnice de completare a registrului agricol pentru perioada 2020 /2024, va solicitam sa va prezentati la sediul Primariei Castelu, in vederea depunerii declaratiei pe anul 2021.

  Persoanele fizice si juridice au obligatia sa declare datele pentru inscrierea si completarea in registrul agricol, privind membrii gospodariei, terenul aflat in propietate si terenul primit in arenda, sub alte forme, modul de utilizare a suprafetelor agricole situate pe raza localitatii, cladirile cu destinatie de locuinta constructiile- anexele, mijloacele de transport agricol cu tractiune animala si mecanica, utilajele si efectivul de animale existente, pe baza documentelor de propietate.

Primaria comunei Castelu, judetul Constanta, anunta ca potrivit art. 11 din O.G. nr 28/2008, cu modificarile si completarile ulterioaare:

  • PERIOADELA LA CARE PERSOANELE FIZICE SI JURIDICE AU OBLIGATIA SA DECLARE DATELE PENTRU INSCRIEREA IN REGISTRU AGRICOL SUNT URMATOARELE:
  1. , PENTRU DATE ANUALE PRIVIND MEMBRII GOSPODARIEI, TERENUL AFLAT IN PROPIETATE SI CEL PE CARE IL UTILIZEAZA, CLADIRILE CU DESTINATIE LOCUINTA, CONSTRUCTIILE ANEXELE SI MIJLOACELE DE TRANSPORT CU TRACTIUNE ANIMALA SI MECANICA, MASINILE , UTILAJELE SI INSTALATIILE PENTRU AGRICULTURA SI SIVICULTURA, EFECTIVELE DE ANIMALE EXISTENTE IN GOSPODARIE / UNITATE CU PERSONALITATE JURIDICA LA INCEPUTUL FIECARUI AN, PRECUM SI MODIFICARILE INTERVENITE IN CURSUL ANULUI PRECEDENT IN EFECTIVELE DE ANIMALE PE CARE LE DETIN, CA UTRMARE A VANZARII- CUMPARARII, A PRODUSELOR OBTIUNETE,A MORTII SAU SACRIFICARII ANIMALELOR ORI  AL ALTOR INTRARI – IESIRI:
  2. , PENTRU DATELE PRIVIND MODUL DE FOLOSINTA A TERENULUI, SUPRAFETELE CULTIVATE, NUMARUL POMILOR IN ANUL AGRICOL RESPECTIV:
  • IN CAZUL IN CARE PERSOANELE FIZICE SAU CELE JURIDICE NU FAC DECLARATIILE LA TERMENUL PREVAZUT LA ALIN (1), SE CONSIDERA CA NU AU INTERVENIT NICI UN FEL DE MODIFICARI, FAPT PENTRU CARE IN REGISTRU AGRICOL SE RAPORTEAZA DIN OFICIU DATE DIN ANUL PRECEDENT, CU MENTINEREA CORESPUNZATOARE LA RUBRICA,, semnatura declarantului,, .